<Panduan Asas Google Adwords

Soalan Lazim (FAQ):

 

S: Adakah Panduan ini dalam bentuk buku?

J: Tidak . Ia adalah dalam bentuk ebuku atau ebook. Ia hanya hanya boleh dibaca dengan komputer.

 

S: Adakah Panduan ini boleh didapati di kedai buku?

J: Tidak. Panduan ini hanya boleh didapati di laman web PanduanAdwords.com sahaja. Anda tidak akan mendapatnya dimana mana kedai buku.

 

S: Bagaimanakah cara untuk membeli Ebook ini?

J: Anda boleh klik pada http://www.panduanadwords.com/order.html untuk menempah. Ikut arahan yang telah diberikan pada laman tersebut.

 

S: Saya tidak tahu untuk membeli secara online.Bolehkan saudara bantu?

J: Anda boleh baca Panduan Membeli Belah Secara online. Anda boleh dapatkan secara percuma di http://www.panduanjimat.com/MembeliOnline.zip

 

S: Berapa lama untuk saya mendapat ebook ini setelah bayaran dibuat?

J: Anda akan menerima link download dalam masa 48 jam. Sila hubungi En.Sham di talian 012 956.5256 untuk mempercepatkan urusan ini.

 

S: Saya tidak suka membaca Ebook.Saya mahu ia dalam bentuk buku..

J: Kami tidak mencetak ebook ini dalam bentuk buku.Namun anda boleh mencetaknya sendiri untuk keselesaan anda membaca ebook ini.

 

S:Adakah komputer saya memerlukan perisian tertentu untuk membaca ebook ini?

J: Anda memerlukan perisian Adobe Reader untuk membaca ebook ini. Anda boleh download perisian Adobe Reader secara percuma di http://www.adobe.com.

 

S: Saya tidak dapat membuka ebook ini.

J: Sila maklumkan segera masalah ini kepada admin [@] panduaniklan.com. Kebiasaannya ia disebabkan oleh talian internet yang perlahan yang menyebabkan fail menjadi corrupted. Anda boleh download kembali bagi mengatasi masalah ini.

 

S: Ebook ini sangat berguna dan menarik. Saya ingin menjualnya kembali.

J: Anda tidak boleh menjualnya kembali. Saya tidak mengeluarkan hak jual kembali kepada mana mana pihak. Sila laporkan kepada saya jika anda mendapatnya di mana mana laman web atau pihak ketiga.

 

Home | Terma | Privacy Policy| Contact Us| Soalan Lazim | Order